Ελληνικά English - ΑμΕΑ
Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ; 2155554444
YourSMS.gr Main Page

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρήσεις της εταιρικής επικοινωνίας με SMS

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη διαδικτυακή αποστολή SMS για εταιρική χρήση; Γιατί είναι γρήγορη, αξιόπιστη και χαμηλού κόστους επικοινωνία!

Η διαδικτυακή αποστολή SMS έχει ένα τεράστιο αριθμό εταιρικών χρήσεων και είναι ένα δυνατό εργαλείο για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους. Μπορεί να βοηθήσει μια εταιρία να αυξήσει τις πωλήσεις τις και να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της.

Χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή αποστολή SMS, μπορείτε να ενημερώσετε ομάδες επαφών σε όλων τον κόσμο σχετικά με νέα προιόντα ή νέες υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και επερχόμενα events, καθώς και να ενδυναμώσετε περισσότερο το εταιρικό σας προφίλ ή τα εταιρικά σας brands.

Η διαδικτυακή αποστολή SMS είναι μια σίγουρη και ασφαλής επιλογή για να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας άμεσα και ανεξαρτήτως τοποθεσίας σε σχέση με το email, το τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική δράση. Ταυτόχρονα αποτελεί και ένα οικονομικά αποδοτικό προωθητικό εργαλείο.

Η διαδικτυακή αποστολή SMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί εταιρικά σε πολλές περιστάσεις. Χρησιμοποιήστε τη για να ενημερώσετε για τις μηνιαίες συναντήσεις του κοινωνικού σας group, για το επερχόμενο service των αυτοκινήτων των συνεργατών σας, για τα προγραμματισμένα ιατρικά ραντεβού των ασθενών σας, ή για να στείλετε εορταστικές ευχές!

Ανακαλύψτε τις απεριόριστες επιλογές που σας προσφέρει η διαδικτυακή αποστολή SMS, χρησιμοποιώντας το YourSMS.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το πακέτο credits που ταιριάζει περισσότερο στις εταιρικές σας ανάγκες!